Betsson Bingo

Spela bingo utan insättning eller med bonus?

Gratis bingoAtt göra en insättning och få en stor bonus eller spela gratis det frågan många nyblivna bingospelare ställer sig. Om du känner dig förvirrad med alla alternativ tillgängliga i online bingo då kan denna artikel kommer att hjälpa dig. Vad är ingen insättnings bingo och är det bättre än att spela bingo för riktiga pengar? Om du är ny på online spel med pengar kan det tyckas som ett bra alternativ att försöka vinna pengar utan att satsa något själv men är det verkligen ett bra alternativ?

Hur fungerar bingo utan insättning? Detta koncept fungerar eftersom bingo operatörerna vet att många spelare som vill prova deras webbplats för första gången eller spela spelet för första gången vill ha en upplevelse utan att ta någon ekonomisk risk. Därför finns det många erbjudanden online om att när du har registrerat dig på en bingosajt sätts det automatiskt in pengar eller erbjuds en bonus som tillåter dig att spela utan att satsa några pengar.

Insättningsbonus varierar i mängd beroende på vilken webbplats du besöker. När det gäller gratis bingopengar är det dock inte alla som ger det. Det kan variera allt från noll kronor till som högst 100 kronor. Den stora fördelen är att du kan prova en hel del platser på detta sätt, du får bekanta dig med spelet och samtidigt se vilken plats du föredrar. Även erfarna spelare kan använda detta system när de surfar omkring för att upptäcka nya platser.

Nästa logiska steg när du provat att spela bingo utan insättning ett tag är att bestämma på vilken sajt du vill börja spela för riktiga pengar. När du är i detta skede finns det bonusar som igen skiljer sig åt mellan olika platser. Vissa webbplatser erbjuder 500 % kontant tillbaka på din första insättning kopplat till någon typ av ett tak på men den kan ändå vara mycket generös. Vad mer är att många bingosajter kommer också att ge dig en cash back bonus om du behöver göra en till insättning. Med en återinsättningsbonus går det att få ut mer spel och mer nöje för pengarna.  

Bäst alternativ i längden

Även om spelet i sig är lätt att spela kan du nu se att för att analysera din långsiktiga relation med en bingo webbplats behöver du fatta några enkla beslut. I huvudsak om du väljer att hoppa från en sajt till en annan kan du spela oändligt mycket gratis bingo så varför inte om du avser att spela i alla fall. Men innan du gör det lär villkoren noggrant. I det finstilta kan det ibland stå att vinster från gratis pengar inte kan tas ut utan endast användas till nya spel…

Så är ingen insättnings bingo bättre än alternativet att sätta in och få en bonus? På lång sikt är svaret nej. Varför? Du behöver inte hålla på och hela tiden leta efter nya webbplatser. Gratis pengar är en företeelse. Istället kan du bygga en trevlig relation där du känner dig väl förtrogen med webbplatsen plus dess chattrum och om du väljer en av de bästa webbplatser kommer du att få löpande bonusar för att spela bingo och belönas om du är en bra och trogen medlem.

Vi rekommenderar dig att alltid göra en insättning när du blir ny medlem hos en bingosajt. Då visar du ditt ärliga uppsåt som en bra medlem och undviker att ifrågasättas som fuskare om du skulle ha turen att ta hem jackpotten.